Hur ser min träning ut?

19 januari, 2015
19 januari, 2015

Nu har jag varit hemma i en vecka ungefär från resan som jag och min flickvän gjorde. Sista anhalten blev Sri Lanka och det var verkligen ingenting vi ångrade utan det var en fantastisk vecka!

Nu har jag landat hemma och hann med hela förra veckans schema trots att jag reste i mån/tisdags.

Nu ligger fokuset mot Junior-EM i April men kommer tävla på J-SM innan detta. Alternerar för tillfället en volymvecka där jag satsar på att få in många lyft med en relativt hög belastning, kring 60-80% av max. Denna veckan som kommer så har jag totalt 570 reps i böj/bänk/mark att avverka vilket kommer bli ganska tungt men förhoppningsvis roligt och följande vecka kommer volymen dras ner något och intensiteten höjas och såhär kommer jag jobba fram tills J-EM.

Erik

kommentarer, 429 Visningar

Kommentarer

kommentarer

gunhamn

Posts Google+

Styrkelyftare från Kalmar. En forna världsrekordshållare i marklyft, ett rekord som jag jobbar på att ta tillbaka. Personliga rekord med utrustning: -Knäböj: 327,5 -Bänkpress: 215 -Marklyft: 365 Personliga Rekord utan utrustning. -Knäböj: 252,5 -Bänkpress:150 -Marklyft:325