Mot årets tävlingar!

4 mars, 2015
4 mars, 2015

Nu är det full rulle mot årets tävlingar. Först och främst så kommer jag köra en genomkörare på JSM (den 15 Mars) inför JEM(9 April) vilket är en genomkörare inför årets stora tävling: JuniorVM(början utav September) vilket jag ser fram emot mycket!

För cirka en månad sedan så hände det något bråkigt med ryggen igne men har tillsammans med en naprapat kommit fram till att det inte hade något med diskbråcket att göra utan detta är snarare ligament runt korsbenet som ligger kring bäckenet som stökar. Beror säkerligen på en sträckning i baksida lår/adduktor som jag drog på mig 2012 som gör att jag blir stelare i ena benet och därmed obalanserad. Detta påverkar mig framförallt i böjen men tror jag har hittat sätt nu som gör att jag kan rehabilitera/träna mig kring det. Så kommer ta det hyfsat lugnt med träning fram tills SM och EM!

Idag blir det träningsdag i Kalmar med Henrik Fransson från Oskarshamn och lite annat löst folk så ser framemot en rolig dag 😀

kommentarer, 182 Visningar

Kommentarer

kommentarer

gunhamn

Posts Google+

Styrkelyftare från Kalmar. En forna världsrekordshållare i marklyft, ett rekord som jag jobbar på att ta tillbaka. Personliga rekord med utrustning: -Knäböj: 327,5 -Bänkpress: 215 -Marklyft: 365 Personliga Rekord utan utrustning. -Knäböj: 252,5 -Bänkpress:150 -Marklyft:325