18 dagar tills debut

10 mars, 2015
10 mars, 2015

Åååh vad kul detta skall bli. Äntligen är snart tävlingen här för min debut i Mens Physique

Inte en gnutta nervös än sålänge. Energi under mitt egna kostupplägg = 2000% nästan varje dag :)

Imorse gick jag upp 04:10 som vanligt för dagens första träningspass. Åkte iväg mot Frölunda torg och va framme kl 06:00.

Packade upp väskan och insåg att jag glömt mina shorts haha. Inte mycket träning då inte. Men posering fick det allt bli

Ha en underbar dag <3

 

kommentarer, 88 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Mattis Vainikainen

Posts Facebook Google+

Född Vintern 1978. Alltid varit på hög nivå inom olika idrotter som skateboard, badminton, bowling osv. Har gymmat i 4år och kommer aldrig sluta träna. Jag hoppas innerligt att Mens Physique Veteran klass kommer att komma för då jäklar är jag där! Baam! :D Tills dess blir det att skaffa erfarenheter och gemenskap. Bosatt i Kungälv med sambo och alla små dammråttor som dyker upp ibland.