Flytt och nytt kostschema

15 oktober, 2017

Nu sitter jag i vår lägenhet i Malmö efter första natten här och känslorna är väldigt blandade, själva flytten har tagit rätt hårt i samband med dieten. Antar att många av er som själva är i en tävlingsidet eller har genomgått en känner igen att man behöver ha struktur och koll för att få ihop allt och helt enkelt gå igenom dagen. När man flyttar kastas allt runt och en liten sak som att ens krydda till torksen är nedpackad någonstans blir sjukt irriterande och stressande för en hungrig på stort kaloriunderskott. Nu är vi iallafall på plats och snart ska jag bege mig på jakt efter ett gym för att mosa mage och köra ett gäng set marklyft och knäböj.

Coach skickade nytt kostupplägg igår och en ännu hårdare och tuffare växel läggs in för att formen ska bli så bra som möjligt tills det är dags för första tävlingen. Ännu mer torsk står på schemat och något lättare cardio för att muskelnedbrytningen inte ska bli så stor. Skulle nog säga att mitt andra upplägg var något härligare, men samtidigt ska det inte vara lätt och det gäller bara att kriga på sista biten nu. Blir spännande att se hur denna kroppen ser ut när man står där på scenen. Imorgon ska jag även till Göteborg för att träffa coach, snacka lite och checka formen så det ska bli jättekul faktiskt.

Det är mycket som händer just nu vilket ni kanske kan höra. Inte nog med det så stänger restaurangen jag jobbar på för året om 2 veckor så då är jag utan det jobbet. Min tanke är att fokusera helhjärtat på tävlingen de där sista veckorna, något som jag tror kan göra gott för kroppen då det inte blir någon stress eller andra måsten än träningen och kosten. Bara att slippa ställa klockan är en otrolig stor befrielse och för med sig ett lugn i sig. Det absolut viktigaste är ju trots allt att man mår bra och att man tar hand om sig på bästa sätt.
 

frejah

Posts Google+

Hejsan. Jag är en 19 årig träningsgalen tjej som jobbar mot scenen och för att tävla inom bikinifitness. Här kommer jag skriva och dokumentera hur min diet går, tankar som snurrar runt, kosten och annat kul. Planen är att debutera i Decembercupen och även köra Luciapokalen så det är bara att hänga med på min utveckling.