Fredagsfys före fredagsmys

29 september, 2017

Hej allesammans.

Min fredag började med 45 min morgoncardio i form av en power walk utomhus innan gröten hamnade i magen. Idag är jag ledig från jobb vilket känns oerhört skönt, att kunna laga sin mat i lugn och ro, göra sin träning den tiden som behagar och slippa stressa. Har redan fått kycklingen färdiglagad till mina matlådor och tanken är att dra sig till gymmet om någon timme och riva av ett axelpass och 30 min cardio. Som mitt upplägg ser ut nu så kör jag morgoncardio 45 min varje dag och 30 min efter varje styrkepass, något som jag kommit in i bra nu och som bara går på rutin. Innan var jag lite skeptisk till att behöva gå upp halv 6 vissa dagar för att hinna gå en runda innan jobb men skulle jag nästan säga att det till och med är lite skönt. Att starta upp dagen med frisk luft och musik i öronen är rätt härligt.

Då gårdagens grymma pass mosade ben/rumpa är träningsvärken rätt grov idag och jag fasar cardion på trappmaskinen eller crosstrainern senare haha. Det lär kännas…

Senare ikväll ska dagen avslutas på bästa sätt, med en stor kopp te, kasein, nedbäddad framför en bra film. Finns inte mycket som slår det enligt min mening.

frejah

Posts Google+

Hejsan. Jag är en 19 årig träningsgalen tjej som jobbar mot scenen och för att tävla inom bikinifitness. Här kommer jag skriva och dokumentera hur min diet går, tankar som snurrar runt, kosten och annat kul. Planen är att debutera i Decembercupen och även köra Luciapokalen så det är bara att hänga med på min utveckling.