55 dagar

1 oktober, 2017

Godmorgon :)

Idag skulle jag egentligen jobba men det blev en ledig dag pga överbemanning på jobb, istället står en lugn och skön dag på schemat med träning och food prep. Trots att jag inte hade något alarm i morse så vaknade jag tidigt av mig själv och var ute och gick min pw medan solen gick upp, fantastiskt skönt! Sen dess har jag bara suttit i vardagsrummet och ätit min gröt, beställt lite nya träningskläder från Gymshark och kollat på de nya avsnitten från Prison Break. Snart är det dags för dagens andra mål sen tänkte jag bege mig mot gymmet, vet inte riktigt vad jag ska köra idag än så vi får helt enkelt se vad det blir.

Något som jag knappt kan förstå och försöker få in är att jag ska tävla om ynka 55 dagar… Tiden har verkligen gått otroligt snabbt och det är fortfarande gott om tid för stora förändringar. Är så glad att jag för cirkus 7 månader tog beslutet att tävla och börja slipa på min bästa form. Tiden på diet har varit väldigt känslofull och bjudit/bjuder på en hel del tårar, glädje och slit. Jag kunde nog aldrig tro att det skulle vara så tufft och att ens psyke skulle påverkas så pass mycket, men jag ångrar absolut inget. För mig är alla som går igenom en tävlingsdiet och vägen mot scen vinnare och jag har en sån respekt mot alla mina medtävlande och de som hållit på i flera år. Nu ska jag bara ge järnet sista tiden och ta vara på och göra mitt allra bästa varje dag, fullt fokus på målet och dagen D.

Kram på er!

frejah

Posts Google+

Hejsan. Jag är en 19 årig träningsgalen tjej som jobbar mot scenen och för att tävla inom bikinifitness. Här kommer jag skriva och dokumentera hur min diet går, tankar som snurrar runt, kosten och annat kul. Planen är att debutera i Decembercupen och även köra Luciapokalen så det är bara att hänga med på min utveckling.