8/9 Ny team medlem!

8 september, 2015
8 september, 2015

Hej!

Kan stolt berätta att jag en del av team MM sports!

Är otroligt glad och det kommer bli helt fantastiskt kul att få representera en så jäkla bra affär med så mycket bra i sortimentet!! Och att få vara en del av temet känns overkligt än men det kmr smälta in!

 

Tänkte berätta lite om mig själv så ni läsare fåren inblick i vem jag är!

 

Jag heter Emma Pettersson, 17 år gammal och bor i en liten by som heter Ställdalen (Där jag tränar på Lyftet)8 mil norr om Örebro.

Jag går mitt andra år på barn & fritid med inrikting träning&ledarskap (mitt mål är att bli utbildad PT efter 3dje året,) på Plusgymnasiet inne i Örebro.

Jag har tävlat i klassisk styrkelyft i 2,5 år och brinner verkligen för denna sport❤️

jag kom in på denna sport genom att jag tränade lite och insåg att min parad gren är marklyft. (100kg 14 år gammal & tränat 3 gångerMin pappa (som också som tävla i Styrkelyft) kontaktade Robert Boström på Örebro Kraftsportsklubb, som i sin tur hörde av sig till Karro Arvidson (som idag är min headcoach). Karro ringde upp mig och så bestämde vi att jag skulle komma med till ÖKK för en genomgång i styrkelyft.

Nervös kom jag ned till klubben och vi gick igenom lite teknik osv. Sen var jag fast. detta var i Okt-13

 

25 januari 2014 så gjorde jag min debut. jag var otroligt nervös, men det gick bra! 100-55-132,5 slutade jag på :)

Sedan så har det bara fortsatt och idag så har jag 2 ungdsoms SM guld, svenska rekod i -84 ungdom på 132,5-72,5-160 och 1 VM guld (Med 3 delgrens guld) i +84 med 142,5-75-162,5

Det har gått otroligt snabbt allting, Från serie tävling till VM guld.

Detta hade absolut inte gått utan min coach och livskärlek Mats. Som tyvärr Oktober 2014 drabbades av en hjärt infarkt 22 år gammal. Det var en jobbig tid men idag så lever han ett ganska normalt liv med träning&kost❤️ Nog för att han inte riktigt kan göra vad han vill pga infarket, så kämpar han på ändå. En otrolig vilja har han!

Utan han hade jag verkligen inte kunnat titeljera mig som världsmästare!

 

Just nu är mitt sikte inställt på VM i Texas 2016, det är en lång väg dit. Men jag kämpar på❤️

 

Det ska bli otroligt kul att få blogga och att ni får ta del av min resa.

Jag finns även på Instagram under namnet : emmapettterssoon där ni mer än gärna få följa mig!

Vi hörs snart igen.

Ta hand om er tillsdess❤️

Kram E

 

 

 

kommentarer, 244 Visningar

Kommentarer

kommentarer

emmapettersson

Posts Google+

17 årig tjej som tävlat i 2 år i klassisk styrkelyft. Innehaver Svenska rekord i -84 ungdom samt 84+ i ungdom&junior. Världsmästare och svensk ungdomsmästare. Har siktet inställt mot VM 2016 i Texas