5/11. Tävlingar 2016

5 november, 2015
5 november, 2015

Hello!

 

För någon dag sedan fick jag besked om de internationella tävlingarna 2016. Jag är uttagen till Nordiska mästerskapet ca 19-20 feb här i Sverige och Europamästerskapet i Estland Mars!

Känns underbart att på förtroende av landslaget i år igen! Ska verkligen göra allt för att ta mig till VM som går i Texas, USA!

Eftersom min rygg fick nå fnatt förra veckan samt urinvägs infektion så har jag valt att vila denna vecka ut för att börja nästa vecka på grundträningen inför NM&EM. Känner mig taggad och motiverad, några drömvikter och rekord som ska ryka då, så är det bara 😉

 

 

Träningen kommer gå ut på en grundträning som sträcker sig från nov-jan (v46-v2) med 10×5 & 8×4 i bas övningarna (böj,bänk&mark)

Samt komplement övningar till varje muskelgrupp som kommer ligga på 10×3.

v3 i Jan kommer jag börja på 5×5 och sedan 1or för ingångsvikt och självförtroende.

 

Denna satsning inför NM känns mer planerad än förra året (feb 15) då jag blev sjuk ca 1vecka innan tävling och träningen gick sådär för jag inte hade planerat så bra, men nu känner jag mig redo!

 

Det kommer bli mycket vill inte eller orkar inte, det är för tungt mm, men eftersom min fantastiska sambo & coach Mats är med, så kommer han verkligen se till att jag gör det ska ska göra. Utan han hade jag verkligen inte fått denna chans kan jag lova!

 

Jag tycker vi hörs inför nästa veckas slut, söndag om en lite sammanfattning om veckan som varit.

Ha det så bra så länga och kämpa vidare med era mål!

Kram E

 

image

Emma Pettersson Ställdalen styrkelyft

kommentarer, 171 Visningar

Kommentarer

kommentarer

emmapettersson

Posts Google+

17 årig tjej som tävlat i 2 år i klassisk styrkelyft. Innehaver Svenska rekord i -84 ungdom samt 84+ i ungdom&junior. Världsmästare och svensk ungdomsmästare. Har siktet inställt mot VM 2016 i Texas