Tränings svacka.

18 december, 2015
18 december, 2015
image

Hard work beats talent when talent doesn’t work hard

God afton bloggen.

Ingen träning denna vecka (51) pga sjukdom. Halsont,snuva och huvudvärk.  Men är på bättringsvägen så nästa vecka blir det antigen 5or el 1or, ska maxa i slutet av året och se vad jag ligger på, har inte maxat sen VM Ett tag sedan!

Kosten har varit sådär, men blir bättre nu när jag känner motivation till att gå ned lite i vikt, väger just nu ca 84,3. morgon vikt, det har varit tufft att komma ned i viktklassen sen VM, svårt att hålla sig undan godsakerna.

 

Har förövrigt bytt markstil från smalmark till sumo och det känns mycket bättre! Kunde knappt reppa på 115kg förr och nu (för någon veckansedan) persa jag med 4set 6or på 120 p

Bänken känns bra, det går lätt och fint. Böjen med, gjorde en lätt 10? på 110kg. el om det var tyngre

 

Tankar och planer inför närsta år.

Är då sista år äs ungdom och mitt mål är ju VM i Texas, men mina del mål är att få hem ett WR (världsrekord) i börj och marken på EM i Mars, Ett Nordisk böj rekord & ett eropa rekord i mark. Vi får se hur det går, mitt mål är att få stå högst upp på pallen men har grymt motstånd från fantastiska  Susanna från Soumi som bänkar 110kg raw. Lika gammla är vi oxå.

Men jag kämpar vidare,även fast det är psykist jobbigt med grundträning ch jag bara vill köra tunga 1orn

 

Tackar min finaste för 2 fantastiska år av både kärlek och hjälp med allt som har med träning att göra, att lägga över all träning till dig var verkligen det bästa jag gjort.

Ha en fantastisk jul mina vänner så hörs vi innan det nya året kommer!

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

emmapettersson

Posts Google+

17 årig tjej som tävlat i 2 år i klassisk styrkelyft. Innehaver Svenska rekord i -84 ungdom samt 84+ i ungdom&junior. Världsmästare och svensk ungdomsmästare. Har siktet inställt mot VM 2016 i Texas