TÄNK VAD LITE KOLHYDRATER KAN GÖRA

28 september, 2015
28 september, 2015

Man var inte direkt fräck imorse när temperaturen låg strax över 0 grader och trots tre lager kläder kändes det ändå som att jag fick en fet smäll av kylan. Haha att dieta på vinterhalvåret var kanske inte det mest genomtänkta när det kommer till mig och min känslighet mot kyla. Men det gäller att jag klär mig så att jag inte fryser och få upp tempot ordentligt så att jag blir varm :)
När jag kom hem från morgoncardion väntade en skål med havregryn på mig. Jajamen, det är high-day idag och då får jag fylla på med lite kolhydrater!

FullSizeRender-14

kommentarer, 62 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.