ROSOR TILL FRUKOST

23 september, 2015
23 september, 2015

Godmorgon på er små hjärtan.

Onsdag idag och halva veckan har passerat. Kroppen säger fortfarande nej till allt så jag får spendera min dag hemma med serier och oändlig inspiration till vårt framtida hem och till bloggen. Jag känner mig otroligt stressad över den tiden jag missar på gymmet, samtidigt som att jag vet att vila är det enda som hjälper. Men jag hoppas verkligen att jag känner mig bättre till ikväll så att jag är tillbaka på banan imorgon igen med jobb och träning!!

Så länge bjuder jag på en frukostbild. På lowdays ser min frukost ut såhär: omelett toppat med jordnötssmör och kaffe om jag är hemma, plus kosttillskott 🙂 vill ni veta vilka kosttillskott jag använder så hittar ni det här: https://team.mmsports.se/elinth/2015/09/15/vad-anvander-jag-for-kosttillskott/

Rosorna kom min fantastiska sambo hem med till mig häromdagen! Jag älskar att ha färska blommor hemma och rosor är en stor favorit. 🙂

IMG_0557

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.