POST MORNING CARDIO

15 september, 2015
15 september, 2015

God morgon!

Jag är precis hemkommen från min morgoncardio som jag har börjat köra inomhus (ni kanske läste det igår redan?) och idag kändes det jäkligt gött att göra cardion på löpbandet inomhus istället för att gå en timme ute i spöregn haha. Det räckte liksom att jag blev blöt påväg till gymmet!

Lowday idag och jag sitter och kastar i mig min omelett. Så god! Jag kommer ihåg när jag fick schemat för omeletten (innan var det gröt) och jag undrade hur i helvete jag skulle kunna äta ägg 5 dagar i veckan då ägg inte direkt är något jag väljer frivilligt till frukost annars. Men nu tycker jag att omelett är gott 🙂

Igår var jag tröttmössa nummer 1. Efter jobbet kom vi hem, handlade och åt middag, sen slocknade jag i soffan i typ 10 minuter, innan telefonen ringde. Men de 10 minuterna gjorde gott, jag blev lite piggare och sen drog vi till gymmet med lite extra energi. Nu kan detta även varit riskakorna och de andra kolhydraterna som jag fick i mig under den dagen haha. Men det blev ett bra pass!

IMG_2382

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.