HÄNGA PÅ LÅSET

14 september, 2015
14 september, 2015

God morgon små hjärtan!

Måndag idag, veckans första dag och det finns chans till nya möjligheter och äventyr!

Hittills har jag gjort min morgoncardio utomhus, längs vattnet, men när det är dags att göra den klockan 05.00 är det inte lika underbart att vistas utomhus haha. Så jag får hänga på låset på gymmet när de öppnar och gå inomhus till en serie istället! Tips på bra tjejserier är välkomna!

Hur orkar man gå 60 minuter klockan 05.00? Dietens räddning: Koffein ❤️ här i form av Nocco Päron, dricks med sugrör!

 

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.