JAG MÅSTE TA MIG I KRAGEN

9 september, 2015
9 september, 2015

Godmorgon finisar!

Nu börjar det bli kallt ute.. 4 grader visade mätaren imorse när klockan var 06.30 och det var dags för morgoncardio. Tre tröjor, varav en i fleece och jag var så redo jag kunde bli att lämna min varma säng för kylan. 

Motivationen har svackat de senaste dagarna men det gäller att ta sig i kragen och ge sig fan på det. Träna och hålla käft. Jag har ett mål framför mig och det gäller inte bara att ta sig över mållinjen utan jag ska göra det jävligt bra! 

Elva veckor kvar till scenen. Nu kör vi! 

 

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.