HÖSTEN ÄR MYSIG

9 september, 2015
9 september, 2015

Hej från soffan där jag kikar fram under filten. Här har jag bott de senaste dagarna då jag har känt mig så otroligt frusen. Jag vet inte om det är kaloriunderskottet som spökar med kroppstemperaturen eller om det är så att kroppen reagerar på att det är höst. Men jag gillar det faktiskt. Så länge det inte regnar och håller på.. Fast det är mysigt också haha.
Att möta soluppgången på morgoncardion och så kan det regna när man sitter på jobbet. Det låter väl bra?

Det är onsdag och jag håller på och laddar upp mentalt för benpasset om en stund, att känna styrka och hitta motivation för passet är otroligt viktigt för mig för att kunna göra bra ifrån mig på gymmet!
Vad tränar ni idag? Berätta 😀

IMG_2254

kommentarer, 69 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.