BYE BYE CRAY-CRAY

3 september, 2015
3 september, 2015

Igår var vi nere på stan en snabbis, främsta anledningen var att hitta nya träningsskor till min kärlek och sedan ville jag kika på lite höstmode. Det blev inte så mycket med fönstershoppingen, men jag kom hem med två nya naglack (jag är sämst på att måla naglarna) från Essie och ögonbrynsfärg. Jag har så ljust pigment att mina ögonbryn försvinner och jag glömmer alltid av att fylla i dem på morgonen eftersom att jag inte sminkar mig till vardags. Nu blev ögonbrynen väldigt mörka, och de ser ÄNNU mörkare ut på bilden haha, men jag tycker ändå att de ser ganska bra ut!

Nu är det också då även dags för mina cray-cray semesternaglar att ryka (buhu). De gjordes veckan innan vi stack till Grekland och blev perfekta naglar att ha i det klimatet, men jag känner mig inte så orange just nu utan vill hellre gå mot lite ljusare pasteller och inte ha så skrikiga färger.

Bild från min Snapchat elinannielinnea heter jag där :)

IMG_2162

färgerna Sand Tropez och Mademoiselle från Essie

IMG_0544

kommentarer, 98 Visningar

Kommentarer

kommentarer

elinth

Posts Google+

Elin Thörnblad, 23 år, Göteborg. Lever livet tillsammans med mitt livs kärlek och förbereder mig inför debuten i Bikini Fitness som sker på Decembercupen och Luciapokalen 2015.