Friskförklarad 

25 februari, 2016
25 februari, 2016

Solen skiner och går från doktorn med lätta steg, FRISKFÖRKLARAD! 9 (!) månader sedan första känningen i höften. Jag har haltat, vandrat på kryckor, rehab, ätit mycket mat och hoppat in i magnetröntgen röret ett antal gånger!  Jag som trodde att sprickor på lårbenshalsen bara drabbade tanter som halkat på ngn isfläck  

Ett tips, om man ska deffa och därmed ligga på underskott, spring inte med lättviktsskor på asfalt 3-4 ggr i veckan. Gå, cykla eller stå på crosstrainer:) 

Men detta onda har gett mig erfarenhet som jag gärna delar med mig av 

Bjuder på en bild från lite bergsvandring i Teneriffa där vi var förra veckan och firade svärmors födelsedag☺️  

 

kommentarer, 280 Visningar

Kommentarer

kommentarer

annaemmalinnea

Posts Google+