3,5 månader kvar delmål 1 nått!!

19 februari, 2015
19 februari, 2015

Jag 3,5 månader kvar sen är det dags….då går jag äntligen ut på min aspiranttjänst efter att ha läst 2 år på polisutbildningen. En tuff, kämpig, tårfylld, spännande och väldigt rolig tid närmar sig sitt slut. Fantastiskt tufft att plugga på heltid, jobba på halvtid, hinna med mina 4 barn och mitt lilla barnbarn OCH träna till tävlingsform samtidigt he he…..

 

Ja lite plågat leende just nu, min kropp mått sådär och den har inte kunnat bestämma sig för om den ska bli sjuk på riktigt eller inte. I två omgångar nu har jag mått lite halvdant med frossa kontra frysattacker om vartannat och en grym trötthet. Massvis med uppgifter och tentor på en gång som ska hinna s med och som är såklart prio 1 (så illa att barnen nu inte är prio 1 ens). Magen är i uppror med en härlig magkatarr som hälsar på.

 

Trots allt så försöker jag hela tiden hålla humöret uppe och göra så gott jag kan. Social är det sista jag är nu, hinner inte träffa eller knappt ens ringa någon, det är plugg till 01 var natt.

 

Men vet ni….snart är det över….5 juni tar jag examen och den 8:e börjar jag min aspiranttjänst!!!! En helt fantastisk och overklig känsla.

Sen i September väntar nästa delmål……;)…….SM……

Tränar ju mycket ben/rumpa nu och benen svarar fantastiskt bra. Blir många extremt effektiva riktigt tunga benpass på 50 min ca mer hinns inte men jäklar vad de växer he he he…

Träningen ligger nu på den tid då barnen är i skolan då jag vägrar ta en enda minut från den lilla tid jag har ihop med dom.

 

Usch mkt gnäll och beklagan men men ……….sliten men hoppfull Angelica

IMG_7725Bilden är från armpasset på 30 min idag:)

Kommentarer

kommentarer

angie

Posts Google+