Sjuk eller inte??

13 februari, 2015
13 februari, 2015

Mmm min kropp vill inte riktigt bestämma sig….ena dagen mår man jättebra och har massvis med energi för att sen nästa dag vakna (om man inte varit vaken halva natten redan) och frysa och svettas om vartannat och va trött och ha ont i kroppen. Nä kära kropp ta och bestäm dig NU tack!!!

Dock kör jag ju som känt massvis ben/rumpa nu och jag blir starkare och starkare med samma goa kontakt.

Kosten börjar kännas okej igen nu och jag har hittat en bra balans med kosttillskotten, särskilt glad är jag för Body science whey 100 och Body science BCAA XX cola!!!

Inga större framsteg än med axeln vilket är drygt MEN å andra sidan har jag så grymt bra fokus på rumpa och baksida ben nu vilka också är mina förbättringsområden så jag är glad och känner mig viljestark och målmedveten

gym1

Missa inte min film här

190 kg så jäkla fantastisk

kontakt med my behind;)

 

IMG_7687

gym

kommentarer, 186 Visningar

Kommentarer

kommentarer

angie

Posts Google+