DON´T GET IN MY WAY!!

30 januari, 2015
30 januari, 2015

Äntligen kunde jag idag köra det ryggpass som blev avbrutet igår. Jag började lugnt och mjukade upp kroppen med rehabövningarna. Jag hade en go känsla så jag lastade på ordentligt. Helt fokuserad på kontakt och att hålla skuldror och axlar nere och i skick så fick jag fantastiska krafter.

Det är en underbar känsla var gång jag kör rygg, jag får en grym kontakt så att ryggen knyter sig var gång. Lyckan är när jag är klar med mitt pass och känner hur förbaskat trött jag är just i ryggen, hela jäkla ryggen precis så som det ska vara.

Jag var lite rädd innan passet att det skulle kännas massor i min axel jag har problem med så detta skulle hindra mig från att köra tung rygg också men icke då :) :).

Dock kan jag tänka mig att de riktigt tunga vanliga marklyften kan kännas så jag tar det liiite lugnt med dom men vad gäller rodd, latsdrag, pulldowns och omvända flyes ja och en hel drös andra övningar så funkar det och jag är lyckligare än nånsin!!!!

Nu jäklar ska vi bli större, starkare och snyggare så JUST DON´T BE IN MY WAY!!!image

kommentarer, 168 Visningar

Kommentarer

kommentarer

angie

Posts Google+