Sötsug = fluffig

29 januari, 2015
29 januari, 2015

20141201_145011618_iOSEfter tävlingen i december har jag haft ganska svårt att ”hitta tillbaka” till livet innan deff. Jag menar då hur jag ska träna och hur jag ska äta. Till slut kom jag in i ett frosseri som helt tog över min hjärna. Jag åt som en oxe och jag åt allt, då menar jag ALLT. Aladdin askarna och all annan choklad slank ner på sekunder likaså all sorts mat. Jag kunde verkligen inte hejda mig utan tänkte att jag va värd att få ”äta lite” så duktig jag varit som tog mig till scenen.

Hmm en dag stannade jag upp och tittade på mig själv och mådde illa. Jag hade till och med problem med att klä mig inför träningen på gymmet för jag kände mig så jävla fet och fluffig och ändå åt jag.

Snacka om att detta socker sätter skruv på hjärnan!!

 

Nu är jag åter på mitt kostschema och har tagit kontroll över min hjärna igen vilket är en oerhört skön befrielse. Jag trivs med matlådor:).

Ett nytt problem jag har är min axel :(….Enligt kiropraktor så mest troligt har jag en förträngning i ac leden vilket gör nåt fruktansvärt ont vid bröst och axel träning. I väntan på röntgen och nya besked så är det ben/rygg/mage som gäller nu en tid framöver.

Mitt nya upplägg känns bra även om jag saknar köra slut på min överkropp. Än så länge får det bli rehab övningar varannan dag för överkroppen sen får ben och rumpa slita som fan nu.

Kommentarer

kommentarer

angie

Posts Google+