Decembercupen2015

23 november, 2015
23 november, 2015

Nu är en mycket händelserik helg över…efter två års styrketräning och två dieter senare intog jag scenen nere i Lund på Decembercupen2015. Jag är mycket stolt och enormt nöjd med min prestation. Jag tog ingen finalplats vilket jag inte heller hade förväntat mig. Mitt mål var att gå upp på scenen i fin form, ge allt och sätta mina poseringar, men också att hålla min ”front pose” som resulterade i 20minuter av spända muskler…vilket fortfarande känns idag, träningsvärk.

Reslutatet hur det gick kommer senare och jag lovar att hålla er uppdaterade.  Med en snygg bränna och många erfarheter rikare lutar jag mig nu tillbaka och slipar på nya mål : )

Jag tackar för all stöttning som ni givit mig och all kärlek.

image

Kommentarer

kommentarer

amyfxon

Posts Google+