Spännande

29 september, 2014
29 september, 2014

Så spännande! :-)

5e veckan på diet. 8veckor kvar till DC. Anmälning samt betalningen är klar. T o m bokat spraytan. Bikini är på gång, men än så länge inte skor. Får snart panik! Jag som dagligen borde öva i dem. Hjälp! Att vara en prinsessa på scen med pytteliten bikini, högklackade skor, smink och lösnaglar är en skrämmande tanke, då jag inte är den typen. Just nu sitter jag hos frisören och provfixar lockarna som jag skall på ha den stora dagen. Frisören tycker att jag är fantastiskt duktigt som kommer till henne med matlådor haha… Så är mitt liv nu! Träningen går riktigt bra, med konstant ökning av vikterna. Har mer och mer cardio för varje vecka, som gör att jag knappt orkar något annat, efter 2timmars träning. Konstigt nog har jag inte det minsta tvivel på att göra det. Skrattar åt mig själv… Står helt slut på löpbandet… Har 8min kvar… Orkar inte, samt tänker… 8min i soffan framför tv-n är ingenting… Så kör på!! Haha…
Efter 4veckors diet, mätningen visade 6kg minus från ursprungsvikt. Kroppens snitt blev ca 3-4 cm mindre, utan att tappa i styrka. M a o tappar jag fett väldigt snabbt… Oron finns hela tiden om att jag tappar muskler, men som tidigare nämnts. Så länge du orkar med vikterna eller tom ökar är risken liten för att tappa muskler.

Sammanfattningsvis… Lita på din coach, lita på din styrka, lita på din kropp! Kör hårt!

kommentarer, 166 Visningar

Kommentarer

kommentarer

zildiko

Posts Google+