Tillbaka till rutiner efter semester

19 augusti, 2014
19 augusti, 2014

Tillbaka till jobb och tidiga morgnar. Planen för sommaren var mycket vila, mycket bra mat och ännu mer träning. Började med ett ryggskott som varade en vecka och kunde inte träna överhuvudtaget, knappt röra mig. Blev sjukgymnastik och stretching. Stressnivån och irritation över detta gick ut över min träning att ingenting kändes rätt. Åt massvis av bra kolhydrater samt protein, men min prestation blev sämre och sämre. Nu är det bevisat att kolhydrat och PWO inte funkar på mig, det sistnämnda kan bero på att jag är överkänslig för koffein. Vi är alla olika och våra kroppar reagerar på olika sätt. Sammanfattningsvis är jag missnöjd med sommaren, men lärde mig totts allt en hel del om min kropp. Resultat efter fettmätningen blev jämför med ”provdeffningsperioden” ändå inte så fel. Kroppsfettet ökat till 16,7% (3,3%skillnad) axlar, rumpa och lår 3cm mer samt 3kg tyngre. Blandade känslor över min vikt, med tanke på att jag vägde nästan lika mycket som gravid. Men herregud, så fel att titta på vågen! Jag känner mig stor, men av muskler (om man kan säga så). Ryggen enligt min coach liknar en killes och typ orangutang… Vilken komplimang haha :-P, men en av min svaga punkter är ryggen, så det problemet verkar kunna lösa sig! Efter att jag nu börjat jobba, få rätt rutin på båda mig själv och min kropp, ökat vikterna, äter bättre, gått ner 2kg, ser jag fram mot min diet och kroppens förvandling under de närmsta 14 veckorna. Fick precis frågan om jag skall tävla i veteranklass, med tanken på att Luciapokalen fått så många deltagare. Svårt att bestämma mig och veta vilket val som är smartast för att få en rättvis chans, och för en plats på pallen ; ) Sammanfatta min resa… Kämpa kämpa kämpa och ge ALDRIG UPP!

kommentarer, 157 Visningar

Kommentarer

kommentarer

zildiko

Posts Google+