4e diet veckan

14 september, 2014
14 september, 2014

Tre veckor har gått med nya dieten. Förmodligen en av de tuffaste saker jag gjort i mitt liv. Mina förväntningar är skyhöga.
Om jag är rädd? Ja, lite! Om jag skall kämpa till det yttersta? JA, definitivt!
Om kroppen säger ifrån, eller inte ser ut som den skall efter 13veckor… Ingen fara! Handen på hjärtat. Jag har iallafall gjort vad jag kan. Kommer aldrig gå upp på scen med en halvfärdig kropp, kommer aldrig ställa upp om jag är borträknad redan från början. Däremot själva resan, livsstilen, att leva med BodyFitness har lärt mig så oerhört mycket. Allt om sporten, kosten, kroppen och inte minst träningen. Fått en hel del nya träningskompisar, och jag skall erkänna att jag är lite stolt över vad jag åstadkommit. Allt som är fel, allt som är rätt, eller bara en ren myt runt detta hela, är mycket intressant. Känns roligt när folk kommer fram och frågar, undrar och kanske behöver hjälp osv. Samtidigt kan det ibland bli lite för mycket. Tanken finns hela tiden om vad man håller på med. Vill jag, orkar jag? Klart jag gör!!! Har man tränat hela sitt liv så behöver man ibland en riktig utmaning för att utmana sig själv.
Kortfattat. Jag äter enligt schemat, tränar efter schemat och har full koll. Kraften och lusten är större än någonsin! Kroppen reagerar bra på allt! Går långsamt ner i vikt, samtidigt som jag ibland t o m ökar i styrka. Vilket känns otroligt bra! Det gäller att fokusera… Men vet ni vad? Det finns inte mycket mer plats i livet just nu. Stackars mina närmsta… Kan vara jobbigt ibland! Men får största och bästa stödet, vilket är mycket viktigt! Ha det bra där ute och kämpa på! 😀

kommentarer, 150 Visningar

Kommentarer

kommentarer

zildiko

Posts Google+