Träningshippa i helgen

18 maj, 2015
18 maj, 2015

Helgen bestod av träning, träning och lite mer träning blandat med mat, mat och lite mer mat samt en hel del skratt, lekar och bus! Carita ska gifta sig med sin Joel i sommar så då får man stå ut med ett och annat om man kommer till Göteborg en helg 😀

Läs mer detaljerat på Caritas blogg eller på medarbetare Angelicas blogg . Det finns även en film på vår tjuvringning när vi väcker Carita och låtsas vara dopingkontrollanter… HAHA –>  Busringning Jag kunde knappt hålla mig, dog av skratt efteråt.

img_7939

Lånade bilder från Carita 🙂

img_7918

 

Denna veckan kommer som föregående vecka bestå av mycket styrka men nu även lite ryck och stöt, i alla fall hängande!

Idag körde jag mina obligatoriska knäböj. Här 90kg, oj vad fort det går… haha…

 

Vem har sagt att man bara tränar tyngdlyftning på en tyngdluftningsklubb? Mage i chinsstång och posering funkar också bra.

I veckan vänta föreläsningar i den nya och SISTA kursen ever på fysioterapeutprogrammet Ledarskap och Marknadsföring, jobb med innebandylaget, jobb med hjärtgympagruppen, jobb för Mosseberg på Gbg-varvet, föreläsning om rörelsekontroll, jobb för Mölndals AIK på Gbg-varvet plus min egna träning. Tur att jag har handlat och gjort matlådor för hela veckan så att jag kommer överleva.

Nu: Ex on the beach. Så dåligt så det blir roligt 😀

Kommentarer

kommentarer

unyhlen

Posts Google+