Lugnet efter stormen

12 juli, 2015
12 juli, 2015

Såhär 2 veckor efter SM och den lilla besvikelsen som då uppstod efter att ha kommit fyra med minsta möjliga marginal upp till medaljplats så känns det bättre och bättre. Veckan efter SM tog jag mental vila från allt vad lyft innebär. Jag tränade annat och hittade massa nya muskler som jag glömt att jag hade. Denna veckan har jag varit på klubben och kört massa roliga och konstiga övningar, som till exempel stoppknäböj och ryckmark. Men nu börjar sugen komma tillbaka att lyfta igen och bli starkare och bättre för att kunna prestera ännu bättre på nästa tävling! Från och med söndag nästa vecka får vi program av vår tränare som skall följas slaviskt.

Nu har jag börjat jobba också, på Ortho Center Rehab där jag hade min praktik i våras. En jobbsommar är hundra gånger mer lärorikt och bättre än ett sommarlov plus att man har semester varje helg, det är så härligt!

Nu ska jag iväg på bio med lyftartjejerna. Kommer inte ihåg vad filmen hette men det skulle vara några gula figurer hehe. Känns lagom avancerat för en söndagkväll.

Kommentarer

kommentarer

unyhlen

Posts Google+