Ibland blir det inte som man tänkt sig!

23 juni, 2014
23 juni, 2014

Och idag är en sådan dag… Att dieta med två småbarn är extremt annorlunda mot att dieta innan man fått barn, främst för att man i första hand är förälder och i andra hand fitnessnörd 🙂 Igår kunde inte Indra somna, men Thilde kunde efter en timme. Det gjorde att kvällscardion gick bort, eftersom nattning, tröstning och saga i soffan tog ca tre timmar. Efter en natt med många vakna stunder, hörde jag inte klockan i morse, utan vaknade samtidigt som Indra strax före 8. Där försvann morgoncardion… I stunder som denna känns det helt hopplöst, formen känns långt borta och jag är beredd att ge upp precis alltihop. Får försöka klämma in cardio mellan dagislämning och jobb, och köra extra ikväll efter styrkan istället. Men ”nothing to it but to do it!” känns som något man slänger ur sig när cardio hänger på huruvida man har rena träningskläder eller att man skippat supen till midsommar. Inte när det står mellan ledsna barn och magrutor.

Kommentarer

kommentarer

thesski

Posts Google+