Lördag, 19 veckor kvar…

19 juli, 2014
19 juli, 2014

Riktigt mysigt har vi haft det idag! Vi började med promenad med hundarna på fm. Barnen höll själva i hundarnas koppel, och det tyckte visst alla fyra var lattjo. Thilde sprang BACKINTERVALLER på slutet. Ebba badade i bäcken.

Efter det körde vi till Maxi, barnen skulle få lördagsgodis och vi skulle ha kyckling. Kom på att vi skulle sticka till Malmö till MM butiken på Baltzargatan. Dels är det roligt att titta in, dels har dom en massa fina kampanjer just nu. Vi köpte bl.a. Quest bars (16kr istället för 25kr när man köper 12st eller fler), Jacked Fuel som är grymt mkt bättre än andra energidrycker (halva priset, nu 10kr/st) och Body Science tuggummi, Power Gum (2 för 25kr)!!! Både Thilde och Indra gillade butiken, den va ”cool” som Indra uttryckte det. Däremot va det svårt att förstå att man inte fick träna med skyltningen…:)

när vi kom hem stack jag till gymmet och i skrivande stund har jag tränat bröst, vader och mage och sitter nu på cykeln för medelintensiv cardio. Svettigt är det, för gymmet har glasväggar mot söder…. Men men, då förbränner man mer 😉

strax hem för en mysig hemmakväll!!
image

Kommentarer

kommentarer

thesski

Posts Google+