The show must go on …

12 december, 2014
12 december, 2014

Den 29 november gjorde jag min första tävling i Bikini Fitness! Efter att jag steg upp på scenen för första gången kände jag: Det här vill jag göra igen! Tyvärr domarna tyckte att jag var för muskulös och jag fick tyvärr inte gå vidare till nästa rond!
Den stunden jag var på scenen kändes väldigt bra och super roligt, jag var lite nervös men samtidigt var jag så stolt att visa upp den kroppen jag hade bygg upp i månader! Idag spelar det ingen roll hur långt jag gick i tävlingen, för mig att bara stå där var en seger!
Efter fick jag så många fina ord och kommentarer från mina vänner, min familj och mina följare, förstod jag att denna resa handlade mycket mer än bara om att gå ner i vikt eller tävla i Bikini Fitness! Jag förstod att min förvandling hade inspirerat så många och det här är värt otroligt mycket mer än en pokal!

Jag vill passa på att tacka min sponsor MM Sports och hela MM Sports Teamet som ställt upp och hjälpte otroligt mycket under Fitness Festivalen! So proud to be part of MM Sports family!

www.mmsports.se

1

Under denna resa har jag fått mycket motivation och inspiration! Jag älskar verkligen att träna och mår bra av att äta nyttigt, det är absolut det bästa jag vet! Det har hjälpt mig hitta balans i mitt liv och därför kommer jag definitivt behålla disciplin i min träning och min kost!
Fitness is a journey not a destination!

2

3

Det är ett nytt liv som börjar! Jag har så många planer inom fitness och jag kommer att göra allt i min makt för att lyckas!
Först vill jag utveckla min webbshop www.sweetnsweat.se genom att utöka klädsortimentet samt skriva mer inlägg om kost och träning.
Jag vill verkligen fortsätta inspirera och varför inte hjälpa folk att nå sina mål och förverkliga sina drömmar.
Den stora frågan är om jag ska satsa på att tävla i Body Fitness nästa år?!
Soria

 

kommentarer, 395 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Soria Wirstam

Posts Facebook Google+

I'm 38 years-old and getting ready for my first Bikini Fitness competition (Lucia Pokalen) in november! I workout 5-6 times a week at Progym in Mariatorget, Stockholm. I have a daughter who is 6 years-old and she's my biggest motivation!