Julrusch!

15 december, 2014
15 december, 2014

Julruschen har börjat! Iallafall för mig! så roligt att ha en online shop! Det blir mycket jobb men samtidigt är det så spännande! Min webbsida ger mig så mycket energi och jag får en galet bra motivation. Motivation för att fortsätta träna, tävla, komma mer och mer in i denna branschen!

nefertiti

www.sweetnsweat.se

gloves

Under tävlingen dieten (53kg) har jag verkligen längtat efter min ”off-season” form (58kg) och kommer säkert gå upp till 60 under vinter! Jag vill bygga mer och bli starkare, prova nya övningar och göra mina pass ännu roligare!

linne

Snart är det jul och många ser denna månad annorlunda vad det gäller träning och kost! Jag ser denna månad som en ”prova nytt” och jag tänkte prova Body Science 100% Whey Double rich chocolate!

proteinmmsport

http://www.mmsports.se

Jag provade baka cookies med kikärtor med och de är sååå goda! Om du vill prova hittar du receptet på:

cookies

http://www.sweetnsweat.se/recipes/

Kost och träning är verkligen något jag brinner för! Jag är en träningsfreak och hoppas att jag kommer kunna jobba med det 2015!

Tills dess önskar jag er alla en riktig God Jul!

 

Kommentarer

kommentarer

Soria Wirstam

Posts Facebook Google+

I'm 38 years-old and getting ready for my first Bikini Fitness competition (Lucia Pokalen) in november! I workout 5-6 times a week at Progym in Mariatorget, Stockholm. I have a daughter who is 6 years-old and she's my biggest motivation!