Morrn!

4 september, 2012
4 september, 2012

20120904-133353.jpg
Pjuh. Senaste veckan alltså. Jag har varit fullt upptagen i huvudet med allt ni kan tänka er. Nu har det lugnat sig lite iaf så tänkte berätta att jag lever. Har en Sanne-dag idag. Går på känsla. Just nu ligger jag i soffan och kollar CSI. Kan vara bland det bästa jag vet (i små doser då). Nu är deffen igång på riktigt iaf, 12 veckor kvar iiihhhh. Läskigt. Jag har några filmer från gårdagens lekpass som jag ska försöka lägga upp under dagen. Bl.a. Lite snatch, pullups och muscleup-träning i ringar:D Kul!!

Puss så länge!

Comments

comments

kommentarer, 245 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!