Sockerfighten.

4 september, 2012
4 september, 2012

20120904-143802.jpg

20120904-144235.jpg

How We doin?!

Dags för nästa steg i sockerfighten. Konkret nu, vill jag att ni sätter mål. Kanske det är att minska i midjemått, fettprocent, antal träningsdagar i veckan etc. Om ni inte redan gjort det gör så gör ni det nu! Den 8:e december är det dags för scenen för min del och nu ska ha nått era mål ni sätter upp nu. Deal?

Ni är grymma, nu peppar vi varandra gärnet! Go go go!

Comments

comments

kommentarer, 229 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!