AW – tränarestyle.

25 augusti, 2012
25 augusti, 2012

20120825-205635.jpg

20120825-205644.jpg

20120825-205652.jpg
Vilodag idag. Väldigt sliten i ryggen efter veckan och efter gårdagens poseringsträning. Därför vila. Mötte upp två starka brudar efter jobbet för AW – tränarestyle. Efter lång uppvärmning och lite rehab provade jag att snatcha för andra gången. Känns riktigt kul och bra! Nästa pass ska jag våga ta i:D Fick coachning av tjejerna som den ena har massa utbildningar och duktig på olympiskt och den andra ska tävla i crossfit och är ett riktigt powerhouse tillika extrasyster till mig. Riktigt kul och tacksam för det tjejer!!

Vi drog fram ringarna och jag var inte sen att vilja testa, nyfiken som jag är. Från golvet, hoppa upp och vända runt. Träning för muscleup och ringdips. Svinkul!!! Mer lek och sånt:D

Nu är jag VRÅLHUNGRIG då Tovis har mitt visakort så jag har inte kunnat köpa mat. Kan förtydliga här att JAG glömde det på jobbet igår så hon hämtade det åt mig idag. Tack!! Men. Hungrig nu.

Imorgon väntar ett köttigt benpass. OM jag längtar?! Jobba först, och rehab.

Ha en härlig lördagskväll hörrni!
Puss och kram!

Comments

comments

kommentarer, 177 Visningar

Sanne Åkerstrand

Posts Google+

Jag är en 24-årig tjej som jobbar som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Min idrottsbakgrund är handboll och friidrott. Har styrketränat några år, till och från, kontinuerligt från januari 2011. Är en riktig vinnarskalle och tävlingsmänniska. En envis jävel med andra ord. Kommer tävla i Luciapokalen i år, Body Fintess mellanklassen. Övrigt om mig är att jag är en go och empatisk tjej med världens största hjärta. Jag är bestämd, rak och ärlig och kan tydligen upplevas som hård, kan vara bra att veta;) Join the ride!