Svacka

30 mars, 2015
30 mars, 2015

Jösses vilken vecka och helg.

Jag startade förra veckan, söndag med ett knä som ballade ur. Jag skulle springa hem från lite lek och hopp i Skatås med Oscar och med 1,5km kvar så låste sig knät. För att backa tillbaka så har jag haft lite känningar efter jag har tränat i knät, strax under knäskålen, men verkligen inget som oroat mig. Men i Söndags för en vecka sedan så kändes det som något lagt en sten under knäskålen och jag hade inget elasticitet överhuvudtaget kvar. *SUCK.

Med en vecka kvar till uttagning till Atleterna och mitt första OCR-lopp för i år, så var jag fruktansvärt ledsen. Men jag vägrade att känna mig slagen! Så jag gav mig på rehab direkt på måndagen och hittade aktiviteter som funkade att göra, bland annat cykel och crosstrainern. Så det blev rehab och aktiv vila måndag till torsdag.

Jag gick på Aktirun-löppasset på tisdagen, som jag går på varje vecka. Men passande nog så var Magnus sjuk och jag tog hand om passet istället. Ca 30 personer var med på passet, jag på cykel.

Uppvärmning: jogg 2,5 km

Löpskolning: 20 minuter

Intervaller: 80-85% av max 90 sekunder, aktiv vila 30 sekunder. 5set (rundor). Följt av 80-90% av max 70 sekunder, aktiv vila 20 sekunder. 7 set (rundor)

Nedjogg 1 km.

Det var riktigt kul att hålla i passet, kändes som jag va 17-18 igen och kaptensbindeln satt runt armen. Så detta kommer garanterat upprepas 🙂

image image

fortsättning följer……..

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.