Lördag morgon innan start

30 mars, 2015
30 mars, 2015

På fredag eftermiddag/kväll 20.30 med sprängande huvudvärk och oförmåga att äta satt jag på tåget mot Göteborg igen. Väl hemma och i sängen var det omöjligt att somna. På uttagningen till Atleterna så gick man från noll till hundra alldeles för många gånger på en dag, eller i alla fall mot vad jag är van vid. Så när jag var hemma igen snurra tankarna, adrenalinet och var tom på kalorier och vätska. Är det någon annan som har detta problemet i samband med tävlingar!? Jag har jätte svårt att få i mig tillräckligt med mat och vätska.

Jag fick tillslut 4 timmars sömn och väl uppe igen, så har vi nästa ingen frukost hemma (så sjukt orutinerat:D). Får slängt i mig två ägg, en apelsin och en halv snickers så va jag med i matchen igen (för mig är det alldeles för lite frukost, och framförallt snickersen är katastof :D).

Väl ute på Stenungsbaden skiner solen och jag är på hemmaplan, ren lycka!! Jorge står i MIT Tough Team tältet och tar emot alla med sin fantastiska utstålning och karisma. En efter en av våra tidiga startande lagmedlemmar dyker upp och stämningen är på topp. Jag är verkligen med i något unikt i vårt lag, en gemenskap där alla är välkomna oavsett erfarenhet, nivå eller mål.

 

image image

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.