Vilovecka

9 mars, 2015
9 mars, 2015

Jösses vad tiden går. En till vecka i skolan avklarad, snart har jag läst till Osteopat i tre år, helt galet. Ett år kvar 🙂

I torsdags kom Oscar hem och jag har sedan dess haft vilovecka, aktiv vilovecka, ingen soffpotatis här. Haft tid till att vila huvudet, kroppen och planera, fixa med saker som jag aldrig har tid med annars. Träffat familj, vänner, hunden och ätit massa mat. För mig är en helt vanlig skolvecka som en ledig vecka för mig. Jag passar på att dra ner på träningen, försöker att inte jobba på eftermiddagarna och vara ledig när klockan är fem och det har jag verkligen fått till nu.

Måndag, ny vecka, nya möjligheter. Imorgon tisdag är jag tillbaka i träningen på riktigt igen, då blir de Aktirun-tisdag.

DANTE

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.