Livet är ett äventyr

21 februari, 2015
21 februari, 2015

Vilken vecka och den är inte slut än 🙂 Så mycket kul nu och varje dag är som ett äventyr.

Måndag: Jobb, plugg och bålträning.

Tisdag: Prova bänkpress för första gången, kände mig som Hulken efteråt 😀 Plugg och jobb på dagen, löpträning på kvällen i Slottsskogen som vanligt. 3km uppvärmning, 25min intervaller i form av backlöpning och 100 meter sprint i u ppförsbacke. 2km nedjogg plus 7km cykel hem.

Onsdag: Var lärarassistent på skolan för årskurs ett, jätte kul att jag fått den möjligheten. På kvällen blev det klättring.

Torsdag: Lärarassistent igen ☺️. Intervallträning i slottsskogen med Magnus och gänget. 5km uppvärmning. Intervaller i form av 15sek 85%, 15sek lugn jogg 10 stycken, 5 min lugn jogg. 4 set av dessa. 2,5km nedjogg. 1,5 mil totalt.

Fredag: Plugg på dagen och sen bar bilen av ner till Malmö för att gå på invigningen till Toughest nya gym, Toughest LAB. Jag, Camilo och Magnus. Gymmet har hinder som kommer vara på loppen 2014, Ninja warrior och andra hinder. Så som Peg-wall, klättervägg, studsmatta upp mot en nätvägg, ringar,salmon-ladder, rampen, dragonback, repklättring, över-under, sternum-check, monkeybar, platinumrig  och skivstänger. Så galet roligt. Jag är stark nog för många hinder men har inte tekniken, så det här va perfekt för mig. Att få nöta det man behöver träna på och testa de hinder man aldrig provat tidigare. Salmon-ladder fick jag nästan ordning på tillslut, nästa gång sätter jag den helt. Platinumriggen var riktigt kul och gick mycket bättre än vad jag trodde. Annars en riktigt kul kväll där jag fick utmana mig själv och träffa många fina människor

Lördag: VILODAG! Idag är jag trött och då är det så härligt med en välförtjänt vila. Jobb på dagen och sedan en myskväll hos mor med middag och soffläge.

 

Platinumrig Jag Platinumrig VäggenRingar
Salmonladder

Kommentarer

kommentarer

ocrkarin

Posts Facebook Google+

Jag läser nu mitt tredje år av fyra på Osteopathögskolan i Göteborg och utbildar mig till Osteopat. Innan dess har jag läst en termin på Sjukgymnastprogrammet i Göteborg, 30p. Jag började läsa till Osteopat för att utveckla mina kunskaper inom kropp och hälsa. För att kunna hjälpa människor till ett starkare och friskare liv. Tidigare har jag spelat fotboll i division två och var lagkapten som 17 åring i division 3. Jag har alltid varit driven att föra människor, grupper och mig själv framåt genom att inspirera, motivera och leda. Från 2008 har jag åkt mycket snowboard, cyklat, löpning, klättring och längdskidor. Idag tävlar jag i OCR- Obstacle Course Racing, hinderbanelöpning sedan i maj 2014 och satsar på en bra placering i VM 2015.