Sociala medier i all ära…

22 februari, 2015
22 februari, 2015

Sociala medier kan inspirera, motivera, trigga, irritera och ibland även uppröra. Idag är detta fenomen en stor del av vår vardag, för de flesta av oss, och ett naturligt sätt att vara social på.
Naturligtvis har sociala medier både för och nackdelar som allt annat. Det skrivna ordet kan alltid tolkas på många sätt, missförstås eller uppfattas felaktigt. Men idag lever vi i det, och man väljer hur vi använder det.
Trots detta sätt att få kontakt med andra människor, bibehålla kontakt och dela upplevelser och erfarenheter, så tror jag aldrig att det kommer ersätta det riktiga mötet människor emellan.
Det blev jag varse om förra helgen när vi hade Teamträff i Västerås, och fick träffa många fb vänner på riktigt första gången. Det är något visst med att träffa människor som delar ett stort intresse, som alla lever på sätt och vis samma typ av liv men alla med olika förutsättningar och erfarenheter. En del har barn och familj, en del lever själva. Någon är 20 år äldre, någon ska tävla för första gången och någon har tävlat i 25 år.. Men när man träffas suddas ålder och civil status bort, och vi delar en passion för något som för alla tar upp en stor del av våra liv.
Den energi och inspiration som jag fick efter förra helgen, går aldrig att få genom att bläddra igenom flödet på fb och Instagram.
Sociala medier i all ära, det är ett bra sätt att få till den dagliga kontakten i vår hektiska vardag. Men att träffas på riktigt är energiboost deluxe, och kommer kanske bli ännu viktigare i framtiden ju fler sociala medieforum vi får. För när vi träffas på riktigt gör vi det utan filter och helt oredigerat, bara som de människor vi verkligen är. Då är det på riktigt.

(null)

kommentarer, 250 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mycketmeramia

Posts Google+

Träningen och allt runtomkring, är en väsentlig del av mitt liv. Att jag hittat en livsstil som passar mig, och få dela den med min man och våra barn, är jag lycklig över. Har arbetat med kosttillskott under många år, tränat ännu lite längre. Något jag lärt mig och ständigt får påminna mig om - är att hitta balansen, i allt jag gör. Det är då det går som bäst. Hoppas att genom att dela med mig av mina tankar, erfarenheter och funderingar, kunna hjälpa och inspirera andra till att nå sina mål, vad det än må vara!