Då börjar jag då…!

25 januari, 2015
25 januari, 2015

Ska man kanske presentera sig själv lite närmre, i detta allra första blogginlägget!

Mia heter jag, har 6 månader kvar innan jag fyller 40 (hur detta nu kunde hända) och bor i Västerås tillsammans med man, totalt 4 barn och en hund.

Arbetar sedan några månader tillbaka som butikschef på Hunkemöller i Västerås, en underklädeskedja som precis etablerat sig i Sverige. Men har de senaste 10 åren arbetat med kosttillskott inom träningsbranschen. Både som egen företagare och de sista tre åren som butikschef på MM Sports i Eskilstuna.

Jag styrketränar tillsammans med min man, Micke, med förhoppning om, och fokus på att bygga upp och förbättra min fysik så som jag vill ha den.

Ett kvitto på om jag gjort rätt, och en inblick i om hur andra ser på min fysik, får jag när jag ställer mig på scénen. De senaste gångerna har det skett i den relativt nya disciplinen ”Womens Physique”, en gren som jag känner passar mig.

Att vara aktivt tävlande i olika grenar inom kroppsbyggning, är faktiskt något man är hela tiden så länge man vill fortsätta att komma upp på scénen. Det är ju under ”mellanperioderna”, då man INTE dietar som förbättringarna skall göras. Resultatet efter allt slit visar sig när fluffdräkten skall skalas av. Vissa sätter på sig en fluffdräkt som kan liknas vid en ofodrad vindjacka. Jag tillhör de som sätter på sig fluffdräkt á la 2 dunjackor + en sovsäck. Men man kan ju faktiskt tävla i annat också – längsta diet, t.ex, och jag tror jag ligger ganska högt upp på den rankningen….:)fluffmiaejfluffmia

Som sagt, överst en fluffig version av mig med mina två fina vänner Eva och Victoria. Sedan en bild på mig efter att dunjackorna är kastade..

Balans är nyckeln till allt! Mitt råd: ta bara på dig en lagom tjock tröja under mellanperioden!:)

/Mia

 

kommentarer, 487 Visningar

Kommentarer

kommentarer

mycketmeramia

Posts Google+

Träningen och allt runtomkring, är en väsentlig del av mitt liv. Att jag hittat en livsstil som passar mig, och få dela den med min man och våra barn, är jag lycklig över. Har arbetat med kosttillskott under många år, tränat ännu lite längre. Något jag lärt mig och ständigt får påminna mig om - är att hitta balansen, i allt jag gör. Det är då det går som bäst. Hoppas att genom att dela med mig av mina tankar, erfarenheter och funderingar, kunna hjälpa och inspirera andra till att nå sina mål, vad det än må vara!