Tillbakablick 2015

21 december, 2015
21 december, 2015

Då börjar år 2015 lacka mot sitt slut. Vad har egentligen hänt sen jag bestämde mig för att tävla i fitness.

Redan hösten 2014 började jag drömma om att tävla i fitness. I maj 2015 hittade jag min coach Jim Kullenstjärna och fick ingå i fantastiska MM Sports teamet. Första juni började jag på riktigt satsa för att kunna tävla i de kommande tävlingarna Decembercupen och Luciapokalen. Jag hade blivit varnat av många att det var många uppoffringar jag skulle få göra. Och vet ni…vartenda ord var sant. Jag fick höra att det skulle bli tufft träningsmässigt. Det fanns inget alternativ som hette ”jag orkar inte idag”. Det skulle ta mycket tid, kosta pengar och det tråkigaste av allt – det skulle även kosta vänner. Och det var bra att jag fick höra det för att ingenting av det som hände kom som en överraskning utan mer som en ”jaha nu hände detta som hon/han sa”.

Men jag ångrar inget. Jag älskar sporten och även om tävlingarna inte gick som jag hade förväntat mig stortrivdes jag på scenen och fick ett kvitto på att jag lyckats. När jag tittar på mina bilder från tävlingarna har jag svårt att tro att det verkligen är jag. Jag är stolt över vad jag åstadkommit. Jag har fött två fantastiska ungar och att kroppen trots det klarar av prestera på den här nivån är fantastiskt. Den känslan efteråt när man vet att man lyckats är euforisk och veta att man klarat även denna sak får mig att växa. Jag hoppas att fler människor utmanar sig själva för att prova på saker som de tror att de inte klarar av.

Tiden sen första juni har gått jätte fort och min kropp har aldrig mått bättre trots att träningsnivån och dieten tidvis har varit plågsam.

År 2016 för mig innebär nya utmaningar 😉 vilka de är tänker jag inte avslöja än eftersom jag inte bestämt mig än om det blir … eller…

Med dessa ord vill jag önska er alla riktig god jul och gott nytt år. Ta hand om varandra, njut av god mat och sist men inte minst….

TRÄNA HÅRT :-)

 

Kram Merja

DC

 

 

 

kommentarer, 469 Visningar

Kommentarer

kommentarer

merjaolmedo

Posts Facebook Google+

En hårt arbetande siffermor som har träning som passion. Mina vardagar är fyllda med familjeliv, siffror och träning. Jag tar alla möjliga tillfällen för att träna för att det ger mig glädje, energi och frizon. Jag har två hem...en i Sverige en i Spanien. Jag ska debutera i bikinifitness vinter 2015. Wish me good luck ;-) Deséenme suerte