Sunday funday…

31 maj, 2015
31 maj, 2015

Idag är en hysteriskt kul dag.. jag ska träffa min coach och vi ska gå igenom min träning, kost och annat jag bör tänka på för att komma i form inför vinterns tävlingar samt göra en fettmätning. Som jag har längtat efter för att komma igång på riktigt. Under veckan har jag fått skriva ner vad jag ätit, hur mycket och vilka tider… allt för att han ska kunna räkna mitt kaloriintag. Detta håller jag på och sammanställer nu i excel 😉

Ha en strålande söndag!

 

kommentarer, 190 Visningar

Kommentarer

kommentarer

merjaolmedo

Posts Facebook Google+

En hårt arbetande siffermor som har träning som passion. Mina vardagar är fyllda med familjeliv, siffror och träning. Jag tar alla möjliga tillfällen för att träna för att det ger mig glädje, energi och frizon. Jag har två hem...en i Sverige en i Spanien. Jag ska debutera i bikinifitness vinter 2015. Wish me good luck ;-) Deséenme suerte