Teamträff i Göteborg

8 juni, 2015
8 juni, 2015

Igår var en fullspäckad dag…

1. Först träffade jag min coach för att gå igenom alla övningar och kostschemat som jag fick.

2. Därefter var det en timmes bilkörning till Frölunda och teamträff inför Alströmer. Det var supertrevliga Pia Jansson som höll i mötet och delade med sig kloka ord till flera andra duktiga och ambitiösa MM Sports teammedlemmar som hade tagit sig dit. Jag ska inte tävla i Alströmer men passade på att lyssna vad som komma skall och samtidigt träna lite posering.

Pia Jansson

pia

3. När teamet började prata om säsongavslutningsmiddag som skulle planeras till juli lämnade jag rummet… glad-smiley_142033792[1]

..eftersom det är nu min stränga väg till Decembercupen och Luciapokalen börjar och gottandet har jag med andra ord lagt åt sidan (för tillfället ;-))

3. Därefter gick jag till MM Sports butiken på Frölunda torg och handlade lite proteiner, BCAA, Glutamin och kokosolja

protein

4. Vid det här laget var jag ganska slut och väntade på att min man skulle hämta mig från Frölunda torg för att åka tillbaka hemåt

5. Väl hemma i Varberg tittade jag på mitt kostschema och konstaterade att det måste handlas mat… till affären alltså

6. Efter affären skulle maten naturligtvis lagas och vägas inför kommande veckan

….yey tur att det är vilodag idag :-) Batterierna behöver laddas för att orka med mer träning

Ha en trevlig kväll och träna hårt!!!

Kram Merja

imagesCA3E76TT

 

kommentarer, 224 Visningar

Kommentarer

kommentarer

merjaolmedo

Posts Facebook Google+

En hårt arbetande siffermor som har träning som passion. Mina vardagar är fyllda med familjeliv, siffror och träning. Jag tar alla möjliga tillfällen för att träna för att det ger mig glädje, energi och frizon. Jag har två hem...en i Sverige en i Spanien. Jag ska debutera i bikinifitness vinter 2015. Wish me good luck ;-) Deséenme suerte