Näsan rinner…

11 februari, 2015
11 februari, 2015

Tyckte jag fick bra respons på kroppen efter dieten ..  Kroppen svara bra på vår stege uppåt  med både kalorier o vikter . Kändes riktigt bra men så kom den där j— a förkylningen. Först frun nästan tre veckor o nu jag.  Näsan bara rinner o rinner.

Alla vet att det inte är bra o träna under förkylning men det är svårt att låta bli när man känner sig frisk men näsan ringer som f-n. Nästa vecka vecka är det sportlov , vi åker till Lindvallen en vecka för skidåkning o jag o frugan har fritt mat schema.

Äter o dricker vad vi vill en vecka. För oss är det två veckor om året som vi för söker skita i vad vi stoppar i oss, sportlov o en vecka i husvagnen på sommaren.. Man njuter mer när man håller det så strikt …  jag vill träna ..  Skriv gärna o berätta hur ni håller er friska från förkylning eller små tränar ni under för kylning?

image

kommentarer, 219 Visningar

Kommentarer

kommentarer

martycronvall

Posts Google+