Söndags ben =)

19 maj, 2014
19 maj, 2014

Japp, då va det måndag igen =) har haft en underbar helg! riktigt härligt väder har det ju varit =) värmer gott i själen.

Laddade ner för ett tag sen wordpress appen till mobilen för att kunna blogga från mobilen men den senaste veckan har den krånglat massor o sen i fredag har jag inte kunnat plubicera några inlägg. Fick den smarta iden att radera den o sen ladda ner den igen =) men tyvärr har jag glömt bort både användarnamn och lösenord så nu kan jag iaf inte använda den. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det =(

 

I söndags va det ben som gällde =) vart ett ordentligt pass med många övningar o set =)

Benspark stegrandes från 15 reps till 6 rep i 5 set

Knäböj 5 reps i 5 set

Omvända hacksquat 8 reps i 6 set

Utfallsteg 20 reps i 5 set

Raka marklyft 8 reps i 5 set

Liggande lårcurl 8 reps i 5 set

Baksidalår/rumpa i cabelmaskin 12 reps i 5 set

Rumpa 12 reps i 5 set

VA lagom mör i benen efter passet dock är jag lite besviken idag =) inte alls sånn djävulsk träningsvärk som jag hade förväntat mig =) kanske inte ska vara för kaxig nu, det kan ju lika gärna komma som ett brev på posten imorn =)

Får se om jag får i ordning på appen så ska jag lägga upp en film från gårdagens pass =)

Idag va det axlar igen =) måste få dom dära små mini axlarna att växa. man kan aldrig ha för mycket axlar i BF har jag märkt =) Bara att nöta o nöta. Variera o pressa tills blodsmaken i munnen kommer =)

 

Ha en fin kväll Alla!! Snart slutar jag o då ska det storhandlas MAAAAT =) Kram M!!

 

kommentarer, 231 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Madelene Yourstone

Posts Google+

Heej! Madde heter jag o välkommna till mitt snurriga småbarns liv! Jobbar som PT o arbetsledare över gym i örebro. Sambo med en träningsgalning som också tävlar. Själv tävlar jag i Bodyfitness. Tävlingar: 2011 LP 16 plats 2012 LP 11 plats 2013 BoS 3 plats 2014 Bos 8 plats 2014 Sandefjord Open 6 plats