Då börjar vi om :)

12 maj, 2014
12 maj, 2014

Förra veckan faila jag på militärpressen i mitt progressions schema :( så idag fick jag börja om. Dock börjar jag inte på den vikten jag startade på utan ett snäpp tyngre :)
Är inte alls tillbaka i samma styrka som innan tävlingarna. Tycker det tar en jävla tid. Tycker jag har kommit tillbaka mycket snabbar dom andra gångerna. Men visst ingen gång är den andra lik :)

20140512-183934.jpg

Dagens middag fick bli lax med potatis o romsås gjord på kvarg :) såå djävulskt gott :) t.o.m barnen älskar det. Annat är dom inte så förtjusta i fisk :)

Jag har under 1 års tid haft perioder där jag har varit heeelt makalöst trött o yr o illamående. Har haft en sån period o idag har jag fått satt mig ner flera ggr för att det har känts som om jag ska svimma. Idag tog jag mig i kragen o ringde vårdcentralen för råd o för att boka tid. Trodde inte att jag skulle få en tid så snabbt som jag fick idag :) hade räknat med nästa vecka typ :) men fick en tid 30 min efter dom ringt upp mig. Dom tog blodtrycket på mig men ska tillbaka imorn bitti för massa prover. Fick iaf förklaring för min yrsel :) hade otroligt lågt blodtryck 105/50. Inte konstigt att jag är yr. Får se vad dom andra prover a säger sen.

Dax för lite mys med mina små hjärtan innan läggdax :)

KRAM M!

kommentarer, 375 Visningar

Madelene Yourstone

Posts Google+

Heej! Madde heter jag o välkommna till mitt snurriga småbarns liv! Jobbar som PT o arbetsledare över gym i örebro. Sambo med en träningsgalning som också tävlar. Själv tävlar jag i Bodyfitness. Tävlingar: 2011 LP 16 plats 2012 LP 11 plats 2013 BoS 3 plats 2014 Bos 8 plats 2014 Sandefjord Open 6 plats