Kycklingbiffar

17 april, 2013
17 april, 2013

KYCKLINGBIFFAR

Kycklingfärs (eller mal din egen av kycklingfile)

Jag gjorde lite olika kryddning för att få lite variation så jag delade upp färsen i olika burkar.

Favoriten Renee Voltaire Lantbuljong Kebabkrydda, tomatpure, chiliflakes, lite honung.

Lantbuljong, pizzakrydda, tomatpure, röd balsamico.

Lantbuljong, eldigt örtsalt, tomatpure, röd balsamico.

Krydda och blanda och gör biffar, antingen stek dom på lätt värme med lite olivolja eller gör biffar och lägg dom på ett bakplåtspapper på en plåt och in i ugnen på 150 grader. Om du har en ugnstermometer stick in den i en av biffarna och stek i ugnen tills innertemp 70-75 grader.

Tillbehören kan man variera hur mycket som helst, eller jag man kan variera riset till 😉 Ett tips är tomatris, blanda riset med tomatpure och färsk basilika och lite olivolja. Saffransris är jättegott till kebabiffarna. Ris blandat med pesto. Som tillbehör såklart den klassiska salladen med melon och fetaost och keso!

 

Comments

comments

Frida Lindström

Posts Google+