Vätskeladdning, tre dagar kvar till SM

1 juli, 2014
1 juli, 2014

Jag hade ju som jag nämnde i ett tidigare inlägg rätt många kilon kvar till att väga in i min viktklass. Så metoden för att lösa detta kommer att bli en kombination av flera saker och jag tänkte att jag skulle passa på att dokumentera några av dem i alla fall. Steg ett är vätskeladdning. Detta är inte speciellt roligt allt utan består av att överkonsumera vatten och salt vilket gör att man lägger på sig en massa vätska samt är jäkligt kissnödig om dagarna. Det var en kämpig bilresa ner till Göteborg igår vill jag lova när man från ingenstans blir panikkissnödig. Mitt resesällskap undrade vad det var för fel på mig, men eftersom det är en arbetskollega var han väl inte allt för förvånad ändå. Såhär ser det ut på skrivbordet idag i alla fall.  vätskeladdning

Det blir som sagt mycket vätska och salt, har varvat med lite XLNT bcaa fresh apple och annars Fun light. Är ju på diet så man får ju ändå hålla i ordning på kalorierna 😛

Skrattade lite åt kvällsvägningen igår, man undrar ju lite vad det är för klass jag ska väga in i när jag nästan väger fullt i klass -93kg 😀

vätskeladdning våg

Men men, är bara att uthärda några dagar till och sen hoppas på det bästa. Det ska väl gå det här också 🙂

Nu ska jag dricka lite vatten…

 

 

Kommentarer

kommentarer

kristian

Posts Google+