countdown 18 dagar till Luciapokalen

8 november, 2016
8 november, 2016

Hej alla!

Var längesen…..förlåt.

Va ska man säga det är jobb, träning, fixa mat och sova som gäller =).

Det syns en viss skillnad sedan jag startade – 12,5 kg. Nu är det snart dax för tävling och det är riktigt count down från min sida nu =).

IMG_9649

Just idag är jag trött och hela kroppen säger vila, vila, vila. Hjärnan säger träna. Jag har egentligen 2,5 kg kvar enligt min coach och jag kämpar för att nå så närma som möjligt. I fredags ändrade vi kosten igen och nu är det tufft att träna på så lite mat, det är faktiskt första gången på hela dieten (sedan april) som jag känner att shit klarar jag detta. Men jag ska hålla ut….som sagt 18 dagar kvar av ca 8 månader vad är det? =)

Det ska bli sjukt roligt att testa tävla. Det är inte som innebandyn där man har många matcher som leder till ev slutspel och man har många chanser till att nå slutspel. Här är det massor med träning, svett och framförallt strikt kost och sedan går man upp på scen och sen är det slut. Undra hur det kommer kännas? Precis i detta ögonblick tänker jag då ska jag vila. Träna 2 pass om dagen 6 dagar i veckan och jobba heltid och äta strikt kost är inget man kan göra utan att prioritera ner en hel del andra saker och umgänge. Jag ser sjukt mycket fram emot att vara mer social och jag är glad att jag har vänner och familj som stöttar mig och inte surar när jag tackar nej till saker. Jag vill tacka alla som jag pratar med på Sats Helsingborg som ger mig uppmuntrande ord och hejar och är nyfikna på hur det går. Oavsett vilka mål man har med träningen så hjälper det alltid att alla stöttar varandra och driver varandra framåt.

———————————————

Mitt tips på Mindgames:

När jag har sista kvarten kvar på cardion så ställer jag alltid frågan till mig själv i huvudet. ”Kan du öka?” om svaret kommer direkt JA då bara ökar jag. Anledningen till att jag ställer mig själv frågan är att jag ofta har en extra växel att lägga in. Hur trött man än är så har nog de flesta det. Vik inte ner dig.Jag brukar även tänka att jag ger vad vaderna pallar! (Har vader som brustit 3 gånger så det hämmar mig endel)

Nu är det full fart mot första tävlingen och jag ställer in mig mentalt på att nu är det slutspel och varje träningspass är en slutspelsmatch. Vinna eller försvinna. Vem vill förlora? Inte jag.

Hörs och ses! =)

 

IMG_9651IMG_9652

kommentarer, 515 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jullan7

Posts Google+