3 månaders uppdatering

9 juni, 2016
9 juni, 2016

Så där ja…..Nu har jag kört kostschema, träningsupplägg från Melinda i 3 månader och jag tycker det har gått bra =). I början gick jag upp då min kropp ville behålla varje kolhydrat den fick men nu börjar det släppa.

Jag kör två pass om dagen och det är för mig den lätta delen…..Den svårare är kosten…..Jag ska inte krypa under stolen med att jag gärna hade ätit något annat mer än en gång i veckan men det är så det är =). Har jag tagit ett beslut så står jag fast vid det.

Då jag är päronformad så får jag slita för att skapa axlar och rygg  men lite förbättring är där iallafall =). (Y-formen är det man strävar efter i bodyfitness)

Både min kropp och själ mår bra så jag kör på =).

Mot tävlingsform….CU
9 juni                                               2 april

IMG_8406IMG_8119

kommentarer, 200 Visningar

Kommentarer

kommentarer

jullan7

Posts Google+